Nyheter

Nokian Heavy Tyres ökar sin produktionskapacitet med 50 procent

29.12.2017 – Företagsnyheter

Nokian Heavy Tyres Ltd, som ingår i koncernen Nokian Tyres, kommer att öka sin produktionskapacitet med 50 procent och investerar 70 miljoner euro i fabriken i Nokia under de kommande tre åren. Kapacitetsökningen innebär att cirka femtio nya medarbet...

Läs mer

Nya Nokian Hakka Truck Steer - stabilt och slitstarkt styrdäck

8.6.2017 – Företagsnyheter

Sedan lanseringen av året-runt-drivdäcket Nokian Hakka Truck Drive har Nokian Tyres fått många frågor om när man ska lansera ett nytt styrdäck. Nu är det dags att lansera Nokian Hakka Truck Steer, en ny medlem i produktfamiljen Nokian Hakka Truck.

Läs mer

Nya Nokian E-Truck sortiment – pålitliga och ekonomiska mil för alla säsonger och axlar

8.6.2017 – Företagsnyheter

Som alla yrkesförare vet är inte alltid det billigaste däcket det mest ekonomiska däcket. Ett bra däck ska ge så många mil som möjligt och det ska även rulla tyst, säkert och komfortabelt. Rullmotståndet påverkar bränsleförbrukningen och om däcket har en bra stomme så går det även regummera däcket en eller två gånger. Dessa utmaningar var utgångspunkten för utvecklingen av ett nytt sortiment av Nokian E-Truck året-runt-däck.

Läs mer

Slitstyrka och grepp året runt – Nokian Tyres lanserar ett nytt vinterdäck för citybussar

8.6.2017 – Företagsnyheter

Stadsgatorna är en fientlig miljö för bussdäck. Inbromsningar, slitage, många snäva svängar, trottoarkanter och isiga samt snöiga gator på vintern ställer stora krav på däck. Nya bussdäcket Nokian Hakkapeliitta City Bus klarar dessa utmaningar utan problem.

Läs mer

Nokian Heavy Tyres lanserar nytt: Nokian Hakkapeliitta Truck F2 styraxeldäck för lastbilar och bussar

9.2.2017 – Företagsnyheter

Nytt styraxelvinterdäck från uppfinnaren av vinterdäcket Nokian Heavy Tyres lanserar nytt: Nokian Hakkapeliitta Truck F2 styraxeldäck för lastbilar och bussar Nya Nokian Hakkapeliitta Truck F2 har en helt ny design och ett aggressivt mönster för ma...

Läs mer