Nyheter

Senaste numret av tidningen Heavy – många tips om hur du kan lyckas

18.11.2010 – Företagsnyheter

Vilka faktorer är det som gör att du kan bli framgångsrik? Pålitliga arbetsredskap med hög kvalitet gör att arbetet sker smidigt, men det riktiga receptet för framgång skapas av rätt attityd och skickligt ställda mål. På det sättet klarar man av även tuffa arbeten under marken.

Läs mer

Nya Nokian Forest King F – världens starkaste skogsmaskinsdäck

1.9.2010 – Företagsnyheter

Nokian Heavy Tyres lanserar Nokian Forest King F, världens slitstarkaste skogsmaskinsdäck som arbetar enligt kortvirkesmetoden (cut-to-lenght). Nokian Heavy Tyres är föregångare när det gäller att tillverka skogsmaskinsdäck, det nya diagonaldäcket Nokian Forest King F 710/45-26.5 för skördare och skotare ger mycket god bärighet och slitstyrka.

Läs mer

Tillökning i avancerade Nokian Forest Rider skogsmaskinsdäckfamiljen

1.9.2010 – Företagsnyheter

Skogsmaskinsdäckfamiljen Nokian Forest Rider med komfortabla köregenskaper och utmärkta dragegenskaper får två nya dimensioner, särskilt utvecklade för skogsmaskiner som arbetar enligt kortvirkesmetoden (cut-to-length). Den nya dimensionen 600/50R24.5 passar särskilt som boggidäck till mindre maskiner. Den större dimensionen 710/70R34 passar bland annat till skördare och skotare med sex hjul. Försäljningen av de två nya dimensionerna börja i slutet av året.

Läs mer

Ännu mer slitstarkt lantbruksdäck Nokian Country King ger en extra arbetssäsong

1.9.2010 – Företagsnyheter

Slitstyrkan på specialdäcket Nokian Country King, avsett för året runt maskinentreprenad, har maximerats med hjälp av en ny gummiblandning. Som ett resultat av ett noggrant utvecklingsarbete ökade däckets slitstyrka upp till 20 procent jämfört med föregångaren. Samtidigt förbättrades det klackmönstrade specialdäckets skydd mot stick- och skärskador, vilket är särskilt viktigt i varierande bruk på släpvagnar. Nokian Country King flotation-radialdäck rullar lätt både på åkern, landsväg och entreprenadkörning.

Läs mer

Ett nytt nummer av Heavy är ute

18.6.2010 – Företagsnyheter

Entreprenörens vardag, framtida utmaningar för maskintillverkare, lusten att utveckla allt bättre produkter. Nokian Heavy Tyres kundtidning har förnyat sig och bytt namn. Tidningen berättar ännu djupare om den vardag som maskinanvändare och -utvecklare möter varje dag. Heavy letar efter och presenterar intressanta personligheter och samarbetspartners. Tidningen förmedlar idéer och erfarenheter från världens alla hörn.

Läs mer